top of page
  • Mika

Klätterkurser, ny instruktör & en stuga

Plötsligt är vi mitt i sommaren och Fjellstil har en lyckad vår av kursverksamhet bakom sig. Hemsidan är dessutom uppdaterad med kurser för hösten och det finns alltid utrymme för att be om andra kurser än de som är utlagda. Att vi har kommit i gång med kursverksamheten har varit väldigt roligt och givande, det är alltid upplyftande att möta människor som vill lära sig mer och utveckla sin klättring.


Topprepsklättring på grundkurs i Göteborg

Multipitchklättring på fortsättningskurs i Bohuslän

Det är bra att kunna fira sig ner också!

I maj blev även jag, Mika, auktoriserad instruktör enligt svenska klippklätterförbundet, en titel som jag är både glad och stolt över. Detta möjliggör dessutom fler kurstillfällen. Mina favoritkurser är räddning, så haka på och grotta ner dig i lite räddningskunskaper med mig i höst! Givande för säkerheten, men också för att utveckla din rephantering och på så vis även sin klättring.Det är bra att kunna fira ner tillsammans med en skadad kompis

Eller att kunna fira förbi en skada på repet

Pilligt med räddning, men riktigt bra och viktigt att kunna

Vi har även köpt en liten stuga i Bohuslän, vilket är den perfekta utgångspunkten som klättrare och när man håller på med kursverksamhet. En dröm för oss har gått i uppfyllelse kan man säga!


Njut av sommaren, ledighet och klättring! Det ska vi göra :)118 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page