fjellstil@gmail.com

+46706929972

Bohuslän, Sverige

Om oss

Fjellstil startade vintern 2015 för att grundarna och guiderna Mika Falkensjö och Oscar Oppenheim ville dela med sig av sitt paradis Lyngen, genom guidade toppturer. Vår resa fortsatte sedan till att grundligt utforska klättringen på klipporna i Bohuslän under två somrar och idag är även detta en plats vi vill dela med oss av genom klätterkurser och guidning.

 

Vi har båda tidigare arbetat med guidning på platser som Riksgränsen, Kebnekaise och Björkliden. Båda är utbildade fjälledare enligt den svenska fjälledarnormen. Vi är även utbildade lavintekniker och prioriterar säkerheten högt. När vi är ute på fjället rapporterar vi kontinuerligt till det norska lavinprognos-centret Varsom. Oscar är även auktoriserad Svensk klippklätterinstruktör.

Utomhus trivs vi som bäst och kan man kombinera det med något typ av äventyr så mår vi bra. På vintern handlar det om skidåkning, helst långa dagar ute på fjället där man får gå upp av egen kraft och sedan njuta av utförsåkningen på vägen ner. "Earn your turn" som man säger. Under sommaren fokuserar vi mer på klättring.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook App Icon